Kallio

         

Kallion loma-asunto on aivan rannassa, veteen matkaa n. 20 m. Ranta on hiekkaa ja kalliota, hyvä uimaranta. Rannassa on ulkogrilli ja pihassa keinu.
Käytössä on oma vene, johon voi tarvittaessa vuokrata perämoottorin. Loma-asunnossa on vesi-, viemäröinti- ja ilmastointijärjestelmät.

        

Olohuone keittiönurkkauksella ja maisemaikkunalla olevalla ruokailunpaikalla. Keittiö on kaikilla tarvittavilla keittovälineillä ja astiastolla. Ruokien säilyttämiseen on jääkaappi-pakastin yhdistelmä. Olohuoneen sohvasta voi valmistaa tilapäisen parivuoteen. Olohuoneessa on takka, televisio ja radio DVD-soittimella.

            

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode, jotka myös tarvittaessa voi asettaa erilleenkin. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi yksittäistä vuodetta. Molemmissa makuuhuoneissa on televisiot. Sauna on sähkökiukaalla ja avaralla maisemaikkunalla. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja kuivauskaapi.

         

Saunan ikkunasta voi katsella moni-ilmeistä maalaismaisemaa ja luontoa sekä kesäiltoina nauttia päivällistä avaralla terassilla.

Hinnasto: 840,00€/viikko, 400,00€/viikonloppu perjantai-illasta - maanantaiaamuun. Perusmajoitus 4 henkilöä, henkilömäärän ylitys 40,00€/henkilö, vrk. Vuorokausi viikolla 120,00€/vrk
Loppusiivous: 70,00€
Liinavaatteet: 10,00€/henkilö

KARTTA

Myynti ja varaukset:  Talon Emäntä ja  Isäntä

 

suomi